آخرین اطلاعات از هتل ها ، مقاصد گردشگری ، ایرلاین ها و ...

راهنمای دریافت ویزای شنگن از سفارت فرانسه

 مـدارک مورد نـیـاز اخــذ ویــزای شـیـنگـن

(شرایط و مدارک مورد نیاز اخذ ویزا, اطلاعات اخذ ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل ۱ عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا),
۲ قطعه عكس ۳٫۵ * ۴٫۵ رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و پوشش سر ( ۷۰ الی ۸۰% عکس باید از چهره باشد),
اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه, کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی), فتو کپی کلیه مهرهای ورود  و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن,
اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا – اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل),
مدارک بانکی و مالی:
پرینت گردش مالی و موجودی ۳ الی ۶ ماه آخر حسابهای بانکی به زبان انگلیسی با مهر و تایید بانک (حساب جاری, پس انداز, سپرده … , حد اقل موجودی ۵۰ میلیون تومان),
کـارمنـدان و حـقـوق بگیران:
گواهی اشتغال مبنی بر تعیین سمت و تاریخ استخدام, حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام اینکه دارنده گواهی در پایان سفر مجددآ به سر کار خود باز خواهد گشت.  (تاریخ صدور گواهی اشتغال باید کمتر از یک ماه گذشته باشد),
سه فیش آخرین حقوق و مزایای دریافتی, لیست بیمه,
تجـار, بازرگـانان, صنعـتگران و کـسبه:
آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت شرکتها, کارت بازرگانی, پروانه بهره برداری, گواهینامه فعالیت صنعتی, پروانه کسب,
 پزشکان, اساتید دانشگاه:
جواز مطب, کارت نظام پزشکی – عضویت هیأت علمی,
 مشاغـل آزاد
کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری,
 بازنشستگان:
مدارک مربوط به دریافت حقوق بازنشستگی,
 فـرزندان و دانشجـویان:
گواهی مالی و تعهد تآمین هزینه سفر توسط والدین + شناسنامه و پاسپورت,
اسناد مثبته تمکن مالی و وضعیت حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تآمین مینماید,
گواهی اشتغال به تحصیل,
 بیمه مسافـر, رزرو بلیط, دعـوت نامه:
بیمه نامه بین المللی پزشکی جهت پوشش هزینه های احتمالی پزشکی, درمان و یا بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت در منطقه ویزای شینگن,
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما,
اصل واچـر هتل

نکته مهم : بنا براعلام سفارت فرانسه کلیه مدارک شغلی باید توسط دارالترجمه رسمی بشوند

ارایه ضمانت نامه بازگشت برای مسافران اجباری می باشد

تـوجه: آژانس مسافرتی مانیا پرواز با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه, صدور واچر هتل, پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و … جهت اخذ ویزای شنگن در سراسر جهان در خدمت شما است.

تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۱۰۵۰۷۲ / ۰۲۱۸۸۱۰۹۱۵۵ /۰۲۱۷۷۷۵۳۱۰۷ / ۰۲۱۷۷۷۵۳۱۰۸

مشاوره : ۰۹۱۹۴۹۹۷۲۰۶

ملاحظات: اصل مدارک باید همراه فتوکپی کامل همه مدارک ارائه گردد, در صورت نیاز ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود. اصل مدارک پس از مصاحبه مسترد میگردد.

 

ارسال یک پاسخ