آخرین اطلاعات از هتل ها ، مقاصد گردشگری ، ایرلاین ها و ...

راهنمای دریافت ویزای شنگن از سفارت فرانسه

 مـدارک مورد نـیـاز اخــذ ویــزای شـیـنگـن

(شرایط و مدارک مورد نیاز اخذ ویزا, اطلاعات اخذ ویزا, راهنمای اخذ ویزا)

تکمیل ۱ عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا),

۲ قطعه عكس ۳٫۵ * ۴٫۵ رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و پوشش سر ( ۷۰ الی ۸۰% عکس باید از چهره باشد),

اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه, کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی), فتو کپی کلیه مهرهای ورود  و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن,

اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا – اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل),

مدارک بانکی و مالی:

پرینت گردش مالی و موجودی ۳ الی ۶ ماه آخر حسابهای بانکی به زبان انگلیسی با مهر و تایید بانک (حساب جاری, پس انداز, سپرده … , حد اقل موجودی ۵۰ میلیون تومان),

کـارمنـدان و حـقـوق بگیران:

گواهی اشتغال مبنی بر تعیین سمت و تاریخ استخدام, حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام اینکه دارنده گواهی در پایان سفر مجددآ به سر کار خود باز خواهد گشت.  (تاریخ صدور گواهی اشتغال باید کمتر از یک ماه گذشته باشد),

سه فیش آخرین حقوق و مزایای دریافتی, لیست بیمه,

تجـار, بازرگـانان, صنعـتگران و کـسبه:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت شرکتها, کارت بازرگانی, پروانه بهره برداری, گواهینامه فعالیت صنعتی, پروانه کسب,

 پزشکان, اساتید دانشگاه:

جواز مطب, کارت نظام پزشکی – عضویت هیأت علمی,

 مشاغـل آزاد

کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری,

 بازنشستگان:

مدارک مربوط به دریافت حقوق بازنشستگی,

 فـرزندان و دانشجـویان:

گواهی مالی و تعهد تآمین هزینه سفر توسط والدین + شناسنامه و پاسپورت,

اسناد مثبته تمکن مالی و وضعیت حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تآمین مینماید,

گواهی اشتغال به تحصیل,

 بیمه مسافـر, رزرو بلیط, دعـوت نامه:

بیمه نامه بین المللی پزشکی جهت پوشش هزینه های احتمالی پزشکی, درمان و یا بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت در منطقه ویزای شینگن,

پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما,

اصل واچـر هتل

نکته مهم : بنا براعلام سفارت فرانسه کلیه مدارک شغلی باید توسط دارالترجمه رسمی بشوند

ارایه ضمانت نامه بازگشت برای مسافران اجباری می باشد

تلفن تماس :
۰۲۱۸۸۱۰۵۰۷۲ / ۰۲۱۸۸۱۰۹۱۵۵ /۰۲۱۷۷۷۵۳۱۰۷ / ۰۲۱۷۷۷۵۳۱۰۸

مشاوره : ۰۹۱۹۴۹۹۷۲۰۶

ملاحظات: اصل مدارک باید همراه فتوکپی کامل همه مدارک ارائه گردد, در صورت نیاز ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود. اصل مدارک پس از مصاحبه مسترد میگردد.

ارسال یک پاسخ